Björkfors Kajak & Hostel (STF vandrarhem)

Adress: Gamla Landsvägen 13, 590 46 Rimforsa Visa karta

Adress: Gamla Landsvägen 13, 590 46 Rimforsa

På Björkfors Vandrarhem erbjuds en mängd aktiviteter som exempelvis kajakpaddling, geocaching och fiske. Det ligger vackert beläget mellan sjöarna Björkern och Åsunden med skog inpå knuten.

I sjöarna Åsunden och Björkern liksom på Kinda Kanal och i Stångån är det perfekt att paddla med våra kanoter och kajaker. I hyran av dessa ingår flytväst, kartor och sjösäck. Vi hjälper gärna till med att planera såväl en-dagsturer som turer över flera dagar.

I närheten av Björkfors finns det flera vackra naturreservat samt markerade vandringsleder. Cykelleden "Sverigeleden" går förbi vandrarhemmet. En barnvänlig badplats finns på gångavstånd, med sommarcafé på Valö. Prova på Geocaching (skattjakt med GPS), en aktivitet för hela familjen.

Åsunden och Björkern erbjuder bra fiskevatten och fiskekort går att köpa hos oss. Vintertid går det bra att åka långfärdsskridskor eller besöka Tolvmannabackens skidanläggning.

Vi informerar gärna om sevärdheter som finns i närheten. Vi har även flera olika kartor för cykel, vandring och paddling i vårt sortiment.

Visa mer

Om denna aktivitet