Fishing in Sweden - fiskeguide

Adress: Paradis Södergård 1, 578 92 Aneby Visa karta

Adress: Paradis Södergård 1, 578 92 Aneby

Fishing in Sweden erbjuder guidade fiskeupplevelser samt sjönära boende för din fiskesemester i Småland. Oavsett om du vill fiska abborre, gös, gädda eller röding, på Vättern eller på någon av de mindre sjöarna i Småland ger vi dig en spännande fiskeäventyr som passar just dig.

Fishing in Sweden tillhandahåller sportfiskeupplevelser för såväl noviser som erfarna utövare, privatpersoner och företag. Med vår stora kunskap och erfarenhet kring sportfisket samt med modern och anpassad utrustning, maximeras dina möjligheter till fina fångster. Guidade turer från båt eller is, efter fiskarter som gädda, gös och röding hör till basutbudet men även andra målarter och fiskemetoder kan erbjudas. Fishing in Sweden är baserat i Aneby kommun på det Småländska Höglandet med närhet till oräkneliga fiskevatten av skiftande karaktär.

Varje bokning ses som unik och utformas utifrån kundens specifika önskemål och förutsättningar. I samverkan med andra lokala företag kan bokningen paketeras och då även omfatta t.ex. boende, mat, transporter och andra aktiviteter. Hela östra Småland ses som företagets primära verksamhetsområde men även resor till andra delar av landet kan erbjudas.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Badhotellet konferens & SPA

Avstånd: 25,4 km
Välkommen till anrika Badhotellet för SPA, Konferens, boende eller bara avkoppling. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron.