Samuelssons Power & Speed

Adress: Linneberg Villan, 590 40 Kisa Visa karta

Adress: Linneberg Villan, 590 40 Kisa

Vi som driver företaget är Samuelsson Power and Speed är familjerna Magnus och Kristin Samuelsson tillsammans med Torbjörn och Anna Samuelsson.

Att Magnus tävlat världen över i 15 år med vist i Världen’s Starkaste Man har nog ingen missat, men att Torbjörn varit flerfaldig vinnare av Sveriges Starkaste Man och att de tillsammans varit tre ggr på prispallen på Par VM i Strongman kanske inte alla känner till.

Att Kristin som varit expertkommentator på många av det tävlingar som TV sändes, han med att själv vinna Sveriges Starkaste Tjej två ggr, är nog heller inte någonting alla kommer ihåg!

Men det har inte bara varit träning!

Vid sidan av vårt intresse för kraftsport har hela gruppen och då kanske i synnerhet bröderna, haft ett stort intresse för motorsport och vildmarks liv.

Folkrace, rally jakt och fyrhjulingar har varit den hobby som de använt som avkoppling.

Efter att ha jobbat i 15 år på kickoffer och konferenser tillsammans med sponsorer och andra företag, så dök en dag iden upp om att starta ett företag där vi kunde kombinera våra nöjen med den stora erfarenhet vi har inom konferens och kick off verksamhet. Vi jobbar med att skapa roliga och givande upplevelser med en personlig service.

Vi erbjuder många olika tjänster och boende möjligheter och sitter på ett stort nätverk av kontakter och tjänster för att kunna möta just era behov.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Badhotellet konferens & SPA

Avstånd: 31,7 km
Välkommen till anrika Badhotellet för SPA, Konferens, boende eller bara avkoppling. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron.

Kontakt

Tranås Turistbyrå
Storgatan 22
573 32 Tranås
Tfn: 0140-687 90
tourist.office@tranas.se


Ydre Kommun
Kommunkontoret
Torget 4, 570 60 Ydre
Tel: 0381-66 12 00
turistinfo@ydre.se

Boxholms Turistbyrå
Storgatan 40
590 10 Boxholm
Tfn: 0142-519 01
turistinfo@boxholm.se


Kinda Turistbyrå
Stora torget 5
590 40 Kisa
Tfn: 0494-194 10
turistbyran@kinda.se

Facebook

Instagram #Sommen