Aktiv Fritid - Föllingen Hotell

Adress: Pinnarp, 590 39 Kisa Visa karta

Adress: Pinnarp, 590 39 Kisa

Föllingen Hotell ligger 7 km från Kisa vid Pinnarp i naturskön och lugn miljö. Vi kan erbjuda hotell/stugboende till låga priser, kanot, cykel, båt, EU-moped uthyrning, inklusive transporter samt kartor. Företagsarrangemang och konferens-paket där du kan avsluta med bad i tunna eller ett besök i vår grillstuga.

Hela huset har trådlös internet via fiber. Projektor och konferensskåp finns för din konferens.
Vi klarar tillställningar och sällskap upp till ca 40 personer, hör av er om ni är flera.
Vi finns mitt i en attraktiv och avslappnad miljö, med möjligheten till aktiv vistelse hos oss. För den som vill vara aktiv finns både kanoter, cyklar, EU-mopeder och roddbåtar till uthyrning.
Vi hjälper dig med turförslag, transporter, kartor samt dagsaktuella uppgifter för vattenstånd i våra paddelvatten.
Ta ett dopp i sjön
Vi har färdiga paketlösningar för hela familjen kompisgänget eller företaget, alltifrån golf och vandring till ridning. Efter all aktivitet kan det vara skönt att svalka sig i sjön som, även den, ligger på gångavstånd från oss.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 0494-46 50 20
 • Mobilnummer
  +46 070-560 04 33
 • Gatuadress
  Pinnarp
 • Postort
  590 39 Kisa
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppet året runt. Hotellet är ofta obemannat för att hålla våra låga priser. Ring eller maila oss så löser vi alltid så du kan checka in på hotellet.

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Badhotellet konferens & SPA

Avstånd: 32 km
Välkommen till anrika Badhotellet för SPA, Konferens, boende eller bara avkoppling. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron.