Stebbarps Glasscafé

Adress: Stebbarps Gård, 573 94 Ydre Visa karta

Adress: Stebbarps Gård, 573 94 Ydre

Välkommen till Stebbarps Gård på Torpön i Ydre,som är det lilla företaget som erbjuder stora smakupplevelser. Genom de bär som odlas och förädlas på ett hantverksmässigt- och småskaligt vis, erbjuder man produkter som är unika.

Välkända våfflor
Under sommaren är gårdsbutiken och glasscaféet öppet för alla besökare. Här kan man få en upplevelse serverad i form av smakfulla produkter och en fridfull miljö. Servering finns både utomhus och inomhus i ett mysigt växthus.
Gårdens specialiteter är dels den hemmagjorda glassen, dels det hembakade brödet och de välkända våfflorna.

Boka rum för övernattning
Du kan boka en övernattning på Stebbarps charmiga Bed & Breakfast med utsikt över sjön Sommen. Två dubbelrum finns till förfogande med toa och dusch i angränsande byggnad. Kontakta oss för mer information.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Mobilnummer
  +46 070-680 73 38
 • Gatuadress
  Stebbarps Gård
 • Postort
  573 94 Ydre
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Säsongspremiär 2017: 1 maj Juni: Lör-sön kl. 14.00–18.00 Juli: Ons-sön kl. 14.00-18.00 Augusti: Lör-sön kl.14.00-18.00 Beställningar Vi tar emot grupper även under andra tider, ring och boka. För bokade grupper finns en speciell bokningsmeny.

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Badhotellet konferens & SPA

Avstånd: 7,6 km
Välkommen till anrika Badhotellet för SPA, Konferens, boende eller bara avkoppling. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron.